Λένα Πλάτωνος “Live Tour”

Με την πρόσφατη επανακυκλοφορία των δίσκων της η πολυαγαπημένη και πολυακουσμένη Λ Πλάτωνος επανήλθε για να συνεχίσει πλέον μια διεθνή πορεία. Ο σχεδιασμός και η δημιουργία των βίντεο έγιναν υπό την επίβλεψή της και την συνεχή επικοινωνία με στόχο το ακατόρθωτο, να εικονοποιήσουμε τα τραγούδια της, αποφεύγοντας να φτιάξουμε κινούμενες ταπετσαρίες καταλήξαμε σε 14 (προς το παρόν) ξεχωριστά βίντεο.

Τα βίντεο αυτά έχουν ως βασική προϋπόθεση την αναπαραγωγή σε πραγματικό χρόνο και τον απόλυτο συγχρονισμό με τον ήχο, για το λόγο αυτό έπρεπε να βρεθεί μια ολιστική και καθολική αντιμετώπιση χωρίς να υπάρχουν επαναλήψεις και αστοχίες.

Η γραμμή των βίντεο είναι καθαρή και αρκετά γεωμετρική, αποφύγαμε κάθε περιγραφικό στοιχείο, ακριβώς γιατί κάθε τραγούδι της Λένας έχει έναν τέτοιο πλούτο εικόνων που μια έντονη παράλληλη αφήγηση ή μια κοινή περιγραφή των όσων ακούμε θα ήταν καταφανώς φλύαρη και υπερβολική.

Διαλέξαμε τα στοιχεία εκείνα που θα ταίριαζαν σε κάθε περίπτωση, τόσο στο μουσικό όσο και το νοηματικό σκέλος, με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια που μας επιτρέπει το μέσο, φτιάχνοντας μια συλλογή από βίντεο που συνοδεύουν τα live και με μια επιπλέον προϋπόθεση, να μην είναι απαραίτητη η παρουσία ενός χειριστή – vj και το καταφέραμε !

https://www.instagram.com/p/BkzrdaqAXbD/?utm_source=ig_web_copy_link